Eva Sacchetto

” Yoga, het buitenleven, plezier ment vrienden en koken zijn, naast, reizen grote passies van mij. Het organiseren van yogareizen in het buitenland is iedere keer weer een feest! Yoga is mijn redding en sinds 15 jaar niet meer uit mijn leven weg te denken. Ik ben gestart met yoga omdat mijn leven werd overheerst door angsten en vluchtgedrag. Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden, mijn manier van leven en mijn beroep. ”

” Yoga is voor mij totaal stil staan en gewaar zijn van mijn aanwezigheid. De houdingen maken mijn lichaam soepel en helpen me bij het loslaten van overtollige energie en het opladen met nieuwe energie. Blokkades worden opgeheven waardoor ik optimaal kan Zijn, zonder ruis van omgeving, van anderen… Mezelf helemaal voelen. Yoga is voor mij op zn diepste ervaren en vieren dat ik leef.”

Kenmerken van mijn lessen: direct toepasbaar in het dagelijkse leven, een handleiding voor iedereen die wil leren leven met zichzelf. Voor iedereen die eerlijk naar zichzelf wil kijken en wil groeien naar zijn of haar grootste potentieel!

Yoga maakt mij vrij en laat me speels in het leven staan. Dat zie je terug in mijn lessen. Ik noem mijn yogastijl dan ook : Hatha Flow

Ik woon boven de stad Groningen in een klein dorpje. Ik geef yogalessen thuis en ik run samen met een collega een studio in de stad Groningen. Info over mij, mn lessen en meer:

https://www.souljoyyoga.nl